ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ РУКОМЕТНОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Свечана академија :: Semberija INFO ::

 

ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ РУКОМЕТНОГ САВЕЗА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Свечана академија


Поводом 30 година постојања Рукометног савеза Републике Српске, јуче је у Бањалуци одржана свечана академија.

На свечаној академији је био присутан велики број бивших и садашњих функционера, рукометних тренера, играча, судија, делегата и оснивача Рукометног Републике Српске.Први се гостима обратио легендарни рукометни ас Ненад Перуничић који је емотивни говор завршио жељама да Рукометни савез Републике Српске прослави још много оваквих јубилеја.Први предсједник савеза Душан Поповић и садашњи предсједник Маринко Умићевић поздравили су све госте и захвалили се свима који су помогли развој Савеза и рукомета у Републици Српској.

Предсједник Савеза Маринко Умићевић уручио је повеље заслужним појединцима и организацијама за развој рукомета у протеклих 30 година.Повеље су добили:

Жељко Савић, дугогодишњи спортски радник из Бијељине (постхумно ). За несебичан допринос развоју рукомета у Републици Српској. Повељу је примио његов син Златко Савић.

Обренко Миљковић, координатор младјих селекција у РК Бијељина, дугогодишњи рукометни судија и предсједник Омладинске комисије Рукометног савеза Републике Српске.Богдан Ранкић. предсједник Регионалног рукометног савеза Бијељина и предсједник РК Бијељина