САКУПЉЕН НОВАЦ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ МАЛОГ ВУКАНА :: Semberija INFO ::

 

САКУПЉЕН НОВАЦ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ МАЛОГ ВУКАНА


Foto
Драги наши добри људи, успели смо, не постоји тренутно ријеч која може исказати задовољство и срећу коју тренутно имамо, објавила је породица Стојиљковић на Фацебоок страници "Да и Вукан поби СМА".

"Волели бисмо када бисмо могли све да вас од срца загрлимо. Хвала вам за све што сте урадили за Вукана, за нас. Хвала за све организоване базаре, скупове, представе, журке, све догађаје који су били у целој нашој земљи али и шире. Хвала за сваку донацију, сваки послати смс, било какав вид подршке", навели су Стојиљковићи.

Захвалили су и за помоћ која им је пружена из Републике Српске, сваки позив, дељење, базар. 

"За све што сте урадили, шта сте до сада радили, хвала вам", наводи се у поруци.
Зајхалили су и фондацији Буди хуман на прилици и подршци. 

"Свим запосленима који су свакога дана улагали много труда, времена и зноја за сваки динар који је прошао током акције; што су увек били ту за нас. Хвала свим телевизијама, новинама, порталима, радио станицама на свакој објави, подели, апелу, прилогу. Ви сте држали континуитет и помогли нам да дођемо до више људи који су нам помогли. Хвала вам", наводи се у објави.

Стојиљковићи су се захвалили и клиници Бетесда на прилици коју је пружила Вукану. 

"Термин који ће много значити јер је време главни непријатељ, донео нам је још већу наду да ће Вукан извући максимум из лечења. Хвала и свим другим људима у Мађарској који су нам помагали од самог почетка завршавајући нам тамо све да би било спремно за наш долазак. На крају, хвала породици и пријатељима, нашем тиму @даивуканпобедисма који су даноноћно радили пуном паром, пратили, организовали, делили, трудили се и изгурали ову акцију до краја. Ви сте носили највећи терет на леђима и највеће заслуге припадају вама. Хвала вам. Хвала вам за све. Воле вас ваши Стоиљковићи", стоји у објави.

(Независне)