НОВЕ ДОЈАВЕ О БОМБАМА ШИРОМ БЕОГРАДА :: Semberija INFO ::

 

НОВЕ ДОЈАВЕ О БОМБАМА ШИРОМ БЕОГРАДА


Foto: Pixabay
Након пријетећих дојава о постављеним бомбама у београдским основним школама, стигла је нова пријетња да су постављене бомбе на мостовима у Београду, као и у тржном центру "Стадион", потврђено је српским медијима у МУП-у.

У МУП-у кажу да је међу локацијама гдје су добијене дојаве о бомбама Бранков мост, Мост Газела, Нови жељезнички мост, као и Панчевачки мост.

Полицијске екипе су на терену и провјеравају сваку дојаву, кажу у МУП-у. 

Дојава о бомби стигла је и у "Стадион" шопинг центар у Београду, гдје је за 16.30 часова заказана утакмица између ФК Вождовац и ФК Партизан, саопштено је из ФК Партизан.

"Кад је реч о дојави да је на ТЦ Стадион постављена бомба, Партизан је у контакту са ФК Вождовац и након прегледа МУП-а Србије и потврде да се утакмица може одиграти наставићемо са утврђеним активностима за данас", поручили су из ФК Партизан.

Данас је чак 97 основних школа у Београду, као и поједине средње школе добиле дојаве о бомбама, саопштило је Министарство просвете. Како истичу, након детаљне провјере контрадиверзионих екипа МУП-а у великом броју школа, утврђено је да су дојаве биле лажне.

(РТС)