ЦРНОГОРАЦ ЋУТИ, НЕЋЕ ДА КАЖЕ ДА ЛИ ЈЕ ЛУКА БОЈОВИЋ БИО НАЛОГОДАВАЦ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ЦРНОГОРАЦ ЋУТИ, НЕЋЕ ДА КАЖЕ ДА ЛИ ЈЕ ЛУКА БОЈОВИЋ БИО НАЛОГОДАВАЦ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ


Foto: RAS Srbija
Марјан Вујачић бранио се ћутањем на питања замјеника јавног тужиоца о његовој повезаности са убиствима која му се стављају на терет, међу којима је и ликвидација Југослава Цветановића.

Вујачић је ухапшен због ликвидације брата убице Николе Бојовића – Југослава Цветановића, али и због три кривична дјела која се односе на фалсификовање документа, код тужиоца није хтио да говори о сумњама које га повезују са убиством Југослава Цветановића.

– Он је све вријеме ћутао, не желећи да коментарише ништа што је тужилац говорио и са чим га је повезивао – каже извор Блица упознат са случајем.

Вујачић је осумњичен за убиства Југослава Цветановића, рођеног брата убице Николе Бојовића – Саше Светановића Питбула, а истражни органи повезују га и са убиствима Горана Тасића Гокчета, као и Мила илића и Веска Калезића у Црној Гори.

За сада нема информација да ли је црногорско министарство правде упутило захтјев за његово саслушање поводом ова два убиства. Двојица бранилаца осумњиченог Вујачића – Ранко Радоњић из Црне Горе и Боривоје Боровић из Београда – раније су навели да у списима нема кривичног дјела убиства која се помињу.

Сумња се да је у случају убиства Југослава Цветановића у Врању, Вујачић само извршилац.
 
– Он би могао да ријеши спекулацију која се већ дуго разрађује да иза убиства стоји Лука Бојовић. Он је кључна карика у рјешавању ликвидације Цветановића – кажао је извор Блица.

Убијен је 27. септембра 2017 године у неосвјетљеном хаустору зграде “Лепа Брена” у центру Врања. Егзекултори, професионалци испалили су 30 метака у њега из оружја са пригушивачем

ГОРАН ТАСИЋ ГОКЧЕ
Контроверзни врањски бизнисмен, који је у Србији био хапшен због изнуде и пуцњаве, убијен је главном граду Холандије, сат времена пошто је летом из Шведске дошао у Амстердам. Тасић је чекао особу са којом је требало да се нађе. Убрзо након његовог доласка изрешетан је са десет метака.

ВЕСКО КАЛЕЗИЋ
Подгоричанин, означен као визокопозиционирани припадник “кавачког клана” убијен је у насељу Стари аеродром и то са 10 хитаца из пиштоља пред бројим свједоцима који су касније тврдили да нису видјели убицу. Одраније је познат полицији по бројним кривичним дјелима – између осталог хапшен је и због бацања бомбе на кућу своје дјевојке 2015. године, а и због напада на припаднике интервентне полиције.

МИЛО ИЛИЋ
Припадник “кавачког клана” убијен је насред улице у Подгорици са 13 хитаца у леђа почетком маја ове године.

Српска инфо