РЕАКЦИЈА ХРВАТА НА ПРОЛАЗАК КОНСТРАКТЕ У ФИНАЛЕ ПОСТАЛА ХИТ НА МРЕЖАМА :: Semberija INFO ::

 

РЕАКЦИЈА ХРВАТА НА ПРОЛАЗАК КОНСТРАКТЕ У ФИНАЛЕ ПОСТАЛА ХИТ НА МРЕЖАМА


Foto
Синоћни наступ Ане Ђурић Констракте у полуфиналу "Евровизије", сем у Србији, помно се пратило, а и навијало унутар кафића и домова на тлу бивше Југославије.

Ерупција одушевљења током извођења, након наступа, али и тренутка када се сазнало да је Констракта прошла у финале “Евровизије” пропратило је навијање од стране великог броја Хрвата окупљених у једном загребачком кафићу.

Наиме, када су водитељи изговорили “Србија” током проглашавња оних који су прошли у финале, услиједио је јак и гласан талас одушевљења окупљених, који су својим хуком, успјели да заглуше чак и до краја појачан телевизор.

Тренутак еуфорије, забиљежио је младић из Загреба, Иван Магла, који је видео уступио Инстаграм страници Пријатељство БиХ.СРБ.ХР.ЦГ, гдје су корисници одушевљено коментарисали снимак који је у опису имао сљедеће ријечи “ТА, нит која нас веже”

Посјећања ради, хрватски медији су синоћ са нескривеним симпатијама писали о српској представници.
На њиховим порталима пишу како је наступ “пропраћен великим аплаузом публике и узвицима одобравања”, те су отворили и анкете у којима питају све да ли им се допао Констрактин наступ, попут портала индеx..

Вечерњи лист преноси како је “оправдала титулу фаворита”, док Јутарњи одушевљено истиче чињеницу да се пласирала у финале.

Портал нет.хр пише: “Браво, суседи! Констракта ушла у финале на радост цијелог Балкана!”, а може се пронаћи још читав низ хрватских медија који извештавају на сличан начин о талентованој Српкињи, те истичу да је нумера “ремек дјело”.

(Српскаинфо)