ЧУДНО НЕБО ИЗНАД ДРАГАЉЕВЦА :: Semberija INFO ::

 

ЧУДНО НЕБО ИЗНАД ДРАГАЉЕВЦА


У посљедње вријеме често се на небу могу примијетити необичне појаве, које, како многи тврде, изазивају знатижељу код становништва, нарочито оних старијих. Фотографије несвакидашњих облака можемо видјети на друштвеним мрежама, а направљене су на различитим локацијама – у Семберији, околини Београда, околини Лознице, Ваљева...

Једну такву фотографију направио је јуче, 12. јануара, око осам часова, Драган Томић из Драгаљевца. Слику необичног неба изнад Драгаљевца поставио је и на свој фејсбук профил.



-Овако нешто никад нисам видио, а прегазио смо много љета. О овоме бисмо требали озбиљно да промислимо и да се запитамо шта се дешава. Да ли смо ми сами или неко други, загађујући средину у којој живимо, овако нешто изазвали, питање је. Да ли је по сриједи Божије упозорење за нас овакве какви смо, не знам, али видим да није нормално. Знам само да готово ништа није као што је некада било. Сада су другачији људи, другачија клима... Ево и небо није као што је било. Вријеме је празника, па дозовимо се памети'', упозорава старина Милорад Тешановић из Драгаљевца.



Семберија инфо