CABBAGE PIE BAND: Албум можете очекивати на љето :: Semberija INFO ::

 

CABBAGE PIE BAND: Албум можете очекивати на љето


Њихова почетна идеја била је оснивање инструменталног бенда, али та идеја је убрзо била замијењена уврштавањем вокала у састав, због чега се не кају. Радећи као кавер бенд одлучили су окренути се ауторском стварању музике. Из интервјуа који смо недавно имали са Драганом Минић из бијељинског бенда „Cabbage Pie“ сазнали смо да су они бенд који воле да експериментишу, јер не желе да се базирају на само једном жанру. То је оно што овај бенд чини препознатљивим. Када смо разговарали са Драганом, бенд је увелико радио на својој трећој пјесми која је угледала свјетлост дана почетком децембра и носи назив „Осјећај“. Овај сингл донио им је и побједу на Active Top Ten љествици у Зеници.

Из бенда „Cabbage Pie“ поручују да је ова пјесма рађена са доста љубави и надају се да се то и осјети. Желе да је свако ко је послуша осјети и доживи на свој начин, као и сваку њихову пјесму.

„Ако све прође како треба, следећи сингл се може очекивати крајем јануара или почетком фебруара, а комплетан албум, надамо се, на љето. Посебно нам је драго што смо на албуму остварили сарадњу са OneStudiom из Бијељине без кога ништа од овога не би било могуће. Ту је наравно и наш басиста и клавијатуриста Горан Илић који ради комплетну продукцију, а морамо још споменути и Ивану Лазаревић која пјева све пратеће вокале“, рекао је „Cabbage Pie“.

Када је у питању пјесма „Осјећај“ реакције публике су сјајне и из бенда упућују једно велико ХВАЛА за подршку. Уз наду да ће се ускоро смирити овај хаос који нам прописује епидемиолошке мјере, свирке и промоцију су планирали тек када заврше комплетан албум. До тада, својој публици првенствено поручују да се чувају колико год могу у овим коронским временима да би остали здрави, како физички тако и психички – што је заправо и најбитније од свега.

Semberija info - Lj. Božić