СОФИЈА МИЛОШЕВИЋ ТРУДНА СА ЛУКОМ ЈОВИЋЕМ! :: Semberija INFO ::

 

СОФИЈА МИЛОШЕВИЋ ТРУДНА СА ЛУКОМ ЈОВИЋЕМ!


Манекенка је лепу вест објавила на Инстаграму

У јеку пандемије корона вируса који је онеспособио читав свет, Софија Милошевић објавила је да је трудна!
Српска манекенка чека дете са фудбалером Реала Луком Јовићем, који се недавно вратио у Србију, а са којим је у вези већ дуже време.

Огласила се Инстаграму, где је објавила лепу вест - да ће њих двоје кроз који месец добити принову.

- Желели бисмо да поделимо са вама лепу вест, имаћемо бебу!  - написала је Софија на друштвеној мрежи уз њихову заједничку фотографију.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Толико сам захвална што Лука може бити са мном током овог периода. Не могу ни да замислим да сам без њега у овом тешком времену за цео свет - додала је лепа манекенка, а јасно је да се ово односило на тренутну ситуацију у свету који се бори са опаким вирусом ЦОВИД 19.

Подсетимо, Лука Јовић је ових дана на стубу срама српске јавности, након што је прекршио обавезни карантин да би био на рођендану своје девојке Софије Милошевић, а још више се "закопао" оптужбама на рачун спских лекара. Касније су процурили у јавност папири које је лично потписао, где се обавезао на карантин.

Лука је сада у карантину са девојком Софијом, одакле се и голасио, а поставља се питање да ли је прави разлог његовог повратка у Србију Софијина трудноћа.
 
Напоменућемо да фудбалер Реала већ има једно дете са бившом партнерком Анђелом Маниташевић, сина Давида који је крајем фебруара напунио годину дана.

- Заљубљена сам. Ја сам једно велико дете, а Лука ме је освојио, јер у себи носи то исто - детињу искреност. Деца у нама су се препознала. Оптужили су ме да сам му растурила брак, иако он никада није био ожењен. Најважније је да нас двоје знамо истину и да смо срећни заједно - изјавила је раније Софија за Хелло.

(Телеграф.рс)