Цоца-Цола прави паметни телефон - Цолапхоне :: Semberija INFO ::

 

Цоца-Цола прави паметни телефон - Цолапхоне


Компанија Цоца-Цола ће у првом кварталу ове године лансирати свој први паметни телефон, Цолапхоне.
Цоца-Цола, један од најпознатијих брендова у свијету, наводно се спрема да лансира паметни телефон - Цолапхоне. Тако бар тврди поуздани инсајдер Ице Универсе, који је на свом Тwиттер профилу објавио изглед телефона.
 
На објављеној слици, коју можете видјети у твиту испод, приказан је уређај са црвеном полеђином на којој је великим словима исписано Цоца-Цола са десне стране, као и малим словима у левом доњем углу. Такође, у горњем лијевом углу се налазе два одвојена "острва" камере, као и блиц.


Ице Универсе је такође подијелио Тwиттер профил који је наводно повезан са овим телефоном, и питао кориснике да ли могу да погоде са којим је произвођачем Цоца-Цола сарађивала.
 
Детаља је још увијек премало, али према нашем мишљењу, Цолапхоне ће бити ребрендирани реалме 10. На насловној слици овог текста се налази слика овог телефона преко којег смо прелијепили Цолапхоне полеђину, а позиције камера, блица и малих слова су се у потпуности поклопиле са моделом компаније реалме.

Треба напоменути да Цола-Цола није први бренд који је склопио партнерство за производњу паметног телефона. Давне 2015. године је то такође учинио Пепси, са компанијом Схензхен Сцообy Цоммуницатион Еqуипмент, након чега је свијет имао прилику да види Пепси Пхоне П1.

Наравно, остаје да се види када ћемо и гдје видјети Цолапхоне, мада према информацијама које нам долазе из Индије, то ће се десити већ у овом кварталу и биће ексклузиван за индијско тржиште.
 
(Мондо.ба)