Слатки лијени пси који не захтијевају пуно активности :: Semberija INFO ::

 

Слатки лијени пси који не захтијевају пуно активности


Иако пси генерално важе за животиње које су увек спремне на игру, шетњу и разне активности, то не важи за све расе. Постоје оне који би радије лешкариле него трчале за лоптицом.
 
Уколико сте љубитељ паса, али баш нешто и не волите дуге шетње или просто немате времена за њих, слободно набавите неку од ових раса, пише петфаце.нет.
 
Енглески булдог
 
Ова раса пса је вјероватно једна од највише лијењих, иако је било примјерака који су научили да воде скејт, па чак и да сурфују. Као и сваком другом псу, потребна им је активност, али им исто тако савршено одговара и да спавају по цијели дан на каучу.
 
Француски булдог
 
Француски булдог је мало живљи од свог енглеског рођака, али то не значи да мање ужива у сну и домору. Ова раса је одличан избор за оне људе који желе забавног пса који воли да одмара.
 
Булмастиф
 
Упркос својој величини и снази, булмастиф више није радни пас као штои је некада био. Ако ништа друго, вриједно ради када је спавање у питању. Свакако им је потребна вјежба, али су и одлични пси за стан јер нису преактивни.
 
Мопс
 
Преслатки мали мопс има сјајну личност, а једна од његових главних особина јесте љењост. Веома су слатки, а њихови власници мисле да су најслађи када хрчу, нешто што раде веома често.
 
Пекинезер
 
Ова раса је једна од најпопуларнијих међу малим расама паса, што не чуди оне који су упознати са овом расом. Они су одлични пси за оне који желе да проводе нешто мање времена на физичке активности, а више уживајући на софи.
 
Чивава
 
Чиваве су преслатки мали пси који обожавају да проводе време са својим власницима. Воле дневну шетњу и игру, али би радије одмарали унутра на топлом, него што би се много играли на отвореном.
 
Енглески мастиф
 
Као и булмастиф, и велики енглески мастиф је веома лијена раса пса који више ужива у излежавању него у чувању дома. Када смо већ код тога, по изгледу би се рекло да је одличан пас чувар, али не дајте да вас изглед превари.

(Независне)