САНДРА АФРИКА УХАПШЕНА ЗБОГ ВОЖЊЕ У ПИЈАНОМ СТАЊУ :: Semberija INFO ::

 

САНДРА АФРИКА УХАПШЕНА ЗБОГ ВОЖЊЕ У ПИЈАНОМ СТАЊУ


Foto: sandraafrika/Instagram screenshot
Пјевачица је отпутовала својим џипом на наступ у Црну Гору, али је због несавјесне вожње у пијаном стању одведена на тријежњење у полицију.

Сандра Африка је током свог концерта на приморју све вријеме пила, а таман кад је кренула у хотелску собу, зауставили су је органи реда.
 
– Када је завршила са наступом, Сандра је сјела у џип, али ју је полиција убрзо зауставила. Пошто се и без провјере видјело да је попила, полиција је тражила да уради алко-тест. Када су видјели да је надувала више промила од дозвољеног, нису ништа друго разматрали осим да је спроведу у станицу – открива извор Курира.

– Иако је било црно на бијело да је конзумирала алкохол, Сандра је покушала да их убједи да је пусте да оде у хотел, јер може да вози, те да јој је смјештај близу. Међутим, одведена је на тријежњење до поднева, а пријатељи су јој доњели гардеробу да се пресвуче јер је била у сценској дугачкој хаљини. Наравно, платила је казну од 1.000 евра – закључује извор, док Сандра није одговарала на позиве.

Прије само неколико дана медији су писали да је Сандра Африка у Црној Гори већ имала посла са саобраћајном полицијом, јер је возила 244 километра на сат на путу, гдје је максимална дозвољена брзина 130.

(српскаинфо.цом)