МАЈА БЕРОВИЋ РИЈЕТКО ГОВОРИ О СУПРУГУ, А ОВАКО ИЗГЛЕДА ЊИХОВ ЖИВОТ :: Semberija INFO ::

 

МАЈА БЕРОВИЋ РИЈЕТКО ГОВОРИ О СУПРУГУ, А ОВАКО ИЗГЛЕДА ЊИХОВ ЖИВОТ


Foto: screenshot Instagram
Музичка звијезда Маја Беровић направила је одличну атмосферу у клубу у Будви, а како каже највећа подршка у свему јој је супруг Ален.

Годину дана пошто је наступила у популарној дискотеци “Топ Хилл”, пјевачица Маја Беровић поново се вратила. Како су многи рекли, вече за памћење било је уприличено музичко-сценским спектаклом, по којем је пјевачица посљедњих година и те како позната. Ова велика звијезда данашњице успјела је да публику зачара својом ненадмашном енергијом и да натјера све присутне да плешу уз њене популарне пјесме. Продукција је подигнута на завидан ниво, пратећи плесачи су увеличали њен сценски наступ, а њен изглед и дојам парира било којој свјетској звијезди. Ређали су се хитови “Харем”, “Девојачко презиме”, “Начисто”, “Нека ствар” и многи други, а Маја је након концерта који је трајао више од два и по сата поручила:

– Ово је најбоља енергија коју добијете од публике за вријеме концерта. Послије ње не могу да заспим од количине адреналина. За мене је сваки наступ нови изазов гдје је потребно да се додатно покажете, вјерујем да сам овог пута учинила да ово вече многима остане заувијек у сећању – рекла је Маја за Блиц и додала да јој највећа подршка супруг Ален који је и на концерту све вријеме био уз њу:

– Видите, годишњицу брака сам прославила у ауту тако што смо путовали послије концерта у Охриду за Будву. Ни поклон нисмо стигли да купимо једно другом, а већ сутра и прекосутра ме чекају нови концерти и све из почетка. Вјерујем да ћемо када одемо на одмор стићи да све надокнадимо. Волимо се и постоји огромно разумијевање и љубав, те стога све је много лакше – истиче пјевачица које у посљедње вријеме залудила читав регион.

На питање сматра ли да ће у неком моменту талас музике који она пропагира проћи, одлучно стоји при ставу да је тек на почетку исписивања музичке историје:

– Не сматрам да је ово музички талас који ће брзо проћи већ му једноставно треба дати вријеме. Често говорим, Брена је осамдесетих пунила сва пространства, Цеца је деведесетих остварила огроман успјех и направила бренд, Јоксимовић у наредној деценији створио огромне хитове и популарност. Вјерујем да свако вријеме има своје пјеваче и музички правац – рекла је Маја и додала:

– У октобру ћу издати нови албум, снимила сам све пјесме и вјерујем да ће бити бољи од задњег. То су моје процјене. Исти су сарадници, мислим да ће публика брзо пронаћи омиљене пјесме.

Маја Беровић је за концерт у Будви изабрала зелену комбинацију која јој је стајала феноменално. Многи су коментарисали да пјевачица изгледа никад боље и да јој комбинезон одлично стоји.

Иначе, Маја важи за једну од најзгоднијих пјевачица, а недавно је рекла како су за њену фигуру заслужни дани и ноћи проведени у теретани.

​(сроскаинфо.цом)