САША ПОПОВИЋ СЕ ПОЧАСТИО ЛУКСУЗНОМ ЈАХТОМ :: Semberija INFO ::

 

САША ПОПОВИЋ СЕ ПОЧАСТИО ЛУКСУЗНОМ ЈАХТОМ


Сувласник “Гранд продукције” прије двије седмице купио је скупоцјено пловило којим ће од ове године крстарити Јадраном.

Јахта ће бити усидрена у Опатији, гдје Поповић има стан и тамо проводи годишњи одмор. Извор каже да је Саша посљедњих мјесеци био у потрази за одговарајућим пловилом, а да се ово највише свидјело његовој супрузи Сузани Јовановић и да је то било пресудно да га пазари.

Цијена од милион евра није једино што ће Поповић морати да плати. Овако луксузна јахта изискује ангажовање скипера, редовно одржавање и плаћање усидрења, што мјесечно износи око десет хиљада евра.

– Намјештај је рађен по мјери, неки зидови су рађени од најфинијег дрвета, има неколико одвојених кабина, трпезаријски простор, кухињу, мини-теретану, као и прелијепу ложу. Такође, посједује и неколико купатила и велики простор за сунчање. Укупна квадратура унутрашњости пловила је око 30 метара квадратних, а максималан капацитет је до 20 особа.

Погодна је за вишедневна крстарења управо због капацитета и величине. Саша ће морати да издвоји за скипера који ће управљати његовом јахтом око четири хиљаде евра мјесечно. Такође, мораће да издвоји новац и за додатно одржавање брода – око двије хиљаде евра мјесеčno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali gdje će jahta biti usidrena – kaže izvor.

(Еxпресстаблоид)