Браон ајлајнер је нова звијезда вашег несесера: Суптилнији је од црног, а фантастично наглашава очи :: Semberija INFO ::

 

Браон ајлајнер је нова звијезда вашег несесера: Суптилнији је од црног, а фантастично наглашава очи


Чоколада, топли какао и миришљави еспресо, то су наше омиљене боје, а препорука светских мејкап стручњака је да ову боју ове године носите на очима
 
Црни ајлајнер ће заувек бити основни препарат кад причамо о шминки. Ипак, некад је превише упадљив и нападан. Суптилна замена за наглашавање и исцртавање очију је нова звезда вашег несесера – браон ајлајнер.
 
Било да сте почетник или само желите да избегнете груб изглед црне оловке, испробајте браон. Делује попут сенке, даје добру дефиницију ока, само мекшу.


 
Уз то, ако имате плаве, зелене или браон очи, ова боја ће их додатно нагласити.
 
За разлику од црног, браон ајлајнер постоји у богатој палети нијанси од тамне чоколаде, какаоа, преко цимета, до бронзане, па ћете лако наћи ону баш за вас која ће вам помоћи да постигнете суптилно атрактиван изглед.
 
Оловка или гел
Кад купујете ајлајнер, најважнија је пигментација, односно да се препарат лепо види на оку, а не да се стопи са капком.
 
Ако желите суптилнији ефекат, оловке могу да се размажу или изблендирају за мекши изглед. Течни ајлајнери обично имају јаку пигментацију, што је одлично за оне који желе интензивнију шминку.
 
Битна је и текстура

Крајњи резултат зависи од вашег умећа и текстуре ајлајнера. Гел ајлајнери имају кремасту текстуру и лакше клизе преко капка, а уједно се лако уклањају, док с друге стране фломастери и течни ајлајнери са четкицом омогућавају велику прецизност и танку линију. Оловкама ћете лако постићи мекши изглед зато што можете да их размажете или блендирате.

Браон ајлајнер у богатој чоколадној нијанси даће вашим очима „вау“ ефекат, а неће бити превише интензиван, груб и нападан.

(зена.блиц.рс)