Који су најпопуларнији мушки парфеми по мишљењу жена? :: Semberija INFO ::

 

Који су најпопуларнији мушки парфеми по мишљењу жена?


Мирис тијела игра веома важну улогу приликом првог контакта, јер он преноси одређену поруку. Мириси могу да изазову разне осјећаје у људима, симпатију, љубав, али могу и да изазову неке лоше осјећаје, уколико је мирис погрешан.

Уколико одаберете прави парфем, можете да одушевите све око себе, да поправите своје расположење и да подигнете сами себи самопоуздање када вам сви буду постављали питање: “Који је то парфем? Супер миришеш.”

Управо због тога, како не бисте погријешили при избору, издвојили смо за вас који су то најбољи мушки парфеми по мишљењу жена. Ако послушате наше савјете, никада неће погријешити и увијек ћете оставити добар утисак, а и засјенити прелијепим мирисом све око вас.



Како се правилно ставља парфем?

Прије него што видимо који су то најбољи парфеми за мушкарце, прво ћемо да споменемо како се парфем правилно наноси, како не бисте направили грешку приликом коришења парфема. Чак и предиван мирис, може да се окрене против вас, уколико га ставите превише.

Најбоље је да бочицу са парфемом држите око 20 цм од вашег тијела. Парфем се наноси на топлије дијелове тијела који су “видљиви” и изложени. У те дијелове спадају врат, кључна кост, као и предио иза ушију.

Оно што је велика грешка многих људи приликом наношења парфема јесте утрљавање. То се обично се подлактицом о подлактицу, али ово није препоручљиво, јер трљање разбија молекуле парфема, а самим тим, долази до умањења јачине мириса и његове дуготрајности.

Парфем може да се нанесе и на косу и неће имати директна негативна дејства.

А сада кад смо видели како се ставља парфем, можемо да пређемо на неке од најбољих мушких парфема. Приликом одабира парфема, битно је и  да они иду уз ваш карактер.

#1 Сцулптуре поур Хомме Никос

Овај парфем је просто неодљив дневни парфем. Са пуним правом се налази на овој листи и оправдано је омиљени како међу мушким полом, тако и међу женама које воле да га осјете на својој тренутној или можда чак будућој половини.

Овај парфем одише морем, чак је и његова бочица у облику једра.  Он је прави освјежаваљући, неодољиви мушки парфем који се отвара нотама поморанџиног цвета, лимуна, мандарине и бергамота.

Док је основна и базна нота сачињена од мешавине амбера, бензоина и кедра. Овај парфем додатно чине елегантим средишње ноте: јасмин, ружа, геранијум и ђурђевак.

Уколико се одлучите да узмете овај парфем, сигурно нећете донијети погрешну одлуку.

#2 Терре д Хермес - Хермес

Уколико се осјећате као мужеван, сеунзуалан и луксузан мушкарац, а желите тако и да миришете, овај парфем је идеалан избор за вас.

Он је савршен за све прилике и заснива се на нотама ваздуха и земље. У основи је кедар, ветивер и бензоин, док горње ноте чини кремен и цитруси: поморанџа и грејпфрут.

У средишту овог парфема, одликују бибер и ружичасти бибер, пачули и лист геранијума.  Ово је један стварно ванвременски мушки парфем чији мирис не може никога оставити равнодушним.

#3 Инвицтус Пацо Рабанне

Инвицтус је енергичан, мужеван и привлачан парфем. Назив парфема на латинском значи непобједив. Уколико сте моћан и енергичан мушкарац, онда сте пронашли парфем за вас. Инвицтус у својој базној ноти има дрво гуалаца, пачули, маховину и амбергрис. Док се овај парфем отвара мјешавином нота мандарине, грејфрута и морске воде, а за средњу ноту су задужени ловор и јасмин.

Овај парфем можете носити у свим приликама у којима желите да миришете на јаког, моћног и привлачног мушкарца.

#4 Бад Боy бy Царолина Херрера

Бад Боy од Царолине Херрере је релативно нов парфем који је одмах освојио срца љубитеља добрих парфема и елегантних мирисних нота.

Бад Боy, као што и сам назив говори је један недољив, заводљив и елегантан мушки парфем. Бочица је црне боје и направљена је у облику муње.

Овај парфем је идеалан за све прилике и његову базу чине какао, махуне тонке и амберwоод, док се отвара нотама бергамота, црног и бијелог бибера. Средишње ноте у овом парфему су кедар и жалфија.

Мешавина ових нота даје један привлачан, интригантан и атрактиван парфем који ће окренути много глава.

#5 Оне Миллион Интенсе бy Пацо Рабанне

Ово је један од омиљених мушких парфема међу женама и женски пол се увијек одушеви када осјети ноте овог парфема. Овај парфем описују као мужеван, луксузан и узбудљив мушки парфем. Он је савршен за специјалне прилике.

Овај парфем је на бази корена ириса, надаловог дрвета и пачулија, док горња нота одиже са црвеном мандарином, црни биберо, шафраном и кардамон.

Оно што управо овај парфем чини још више привлачнији и атрактивног, због чега и јесте такав избор жена су ружа, нероли и цимет који представљају средњу ноту овог број један мушког парфема.

Приликом одабира парфема, пред вама стоји толико различитих могућности и различитих нота. Будите пажљиви приликом одабира. Због својих мириса, неки парфеми спадају у летње, док други у зимске парфеме, а ви одаберите онај који најбоље представља вас и који може да вас боље представи свијету.

Наравно, користите га у приликама за која је предвиђен и гледајте како се сви окрећу за вама. А са било којим парфемом од претходно наведених, то ће се засигурно десити.