ПОСТАНИ ЈЕДАН ОД ЛИДЕРА У БОРБИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ! :: Semberija INFO ::

 

ПОСТАНИ ЈЕДАН ОД ЛИДЕРА У БОРБИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ!


Foto
Уколико сте амбициозна особа која жели промјену на боље у свом окружењу, имате жељу да се борите против корупције у својој локалној заједници због које је угрожен јавни интерес и напредак заједнице, на правом сте мјесту!

Центри цивилних организација (ЦЦИ) у оквиру УСАИДовог пројекта „Подршка грађанима у борби против корупције“ позива све заинтересоване особе да се пријаве на програм за лидере у области антикорупцијског активизма. Циљ програма је пружити шансу свим заинтересованим особама из Босне и Херцеговине да дају свој допринос у борби против корупције кроз активан ангажман и практичан рад у локалној заједници.

Нудимо вам:
  • бесплатну едукацију
  • прилику за стицање искуства
  • менторство
  • прилику за ангажман након обуке уз новчану накнаду
  • и нова познанства! 
Више информација и пријава доступни су путем линка:
хттпс://формс.гле/б9ЈГГмЦГСxхВмТцт6

Петогодишњи пројекат „Подршка грађанима у борби против корупције (АЦФЦ)“ проводе Центри цивилних иницијатива (ЦЦИ), као главни имплементатор, те Транспаренцy Интернатионал БиХ (ТИБиХ) и Центар за развој медија и анализе (ЦРМА) као партнери на пројекту, а подржан је од стране Америчке агенције за међународни развој (УСАИД). Пројекат се имплементира у периоду септембар 2019 – септембар 2024. године. Циљ пројекта АЦФЦ је повећати учешће грађана у борби против корупције. Све пројектне активности су дизајниране и осмишљене на начин да потичу снажан и одржив антикорупцијски активизам у цијелој земљи, и на свим нивоима.