ДЕРМАМЕДИЦ: WИНЕ ТХЕРАПY АНТИ-АГЕ ТРЕТМАН ЛИЦА :: Semberija INFO ::

 

ДЕРМАМЕДИЦ: WИНЕ ТХЕРАПY АНТИ-АГЕ ТРЕТМАН ЛИЦА


Foto: Ilustracija
Wине тхерапy је козметички третман којим се потиче природно обнављање коже, осигурава се опскрба коже храњивим тварима те се ублажавају знаци старења видљиви на лицу, врату и деколтеу.
 
Вински еликсир за зрелу и суху кожу лица, црпи снагу из грожђа и уља грожђаних сјеменки у синергији са житним клицама и сојом. Третман је намијењен њези зреле али и сухе млађе коже лица.
 
Грожђе садржи велики проценат витамина, минерала, полифенола, воћних киселина и антиоксиданта који су неопходни за здраву, лијепу и његовану кожу.
 
Wине тхерапy потиче микроциркулацију и производњу колагена као и измјену твари те излучивање токсина из везивног ткива чиме кожа постаје мекша, свјетлија, бришу се трагови умора а лице добива здрав, сјајан и младолик изглед.
 
Третман укључује његу с пилингом, витамински wине концентрат, wине храњиву маску за лице те анти-аге масажу лица врата и деколтеа витаминском масажном кремом.
 
Драге даме, током фебруара омогућили смо вам промоцију да саме или са мамом,сестром, тетком, другарицама уживате код нас!
 
1 третман кошта  35 км
2 третмана коштају 60 км
3 третмана коштају 75 км


Закажите третман у нашем центру опустите се и уживајте у wине еликсиру!

Доживећете невероватан хедонизам!

Ваш Дермамедиц
065 889 782 Бијељина
066 388 288 Сарајево