СЕКСПЕРТКИЊА ОТКРИВА ТАЈНУ ДУГОВЕЧНОГ СЕКСУАЛНОГ ЖИВОТА! Да ли се слажете с њеним контроверзним рецептом? :: Semberija INFO ::

 

СЕКСПЕРТКИЊА ОТКРИВА ТАЈНУ ДУГОВЕЧНОГ СЕКСУАЛНОГ ЖИВОТА! Да ли се слажете с њеним контроверзним рецептом?


Сексфлуенсерка са Инстаграма'Нађа Бокоди открила је тајну која јој помаже да одржи ватру у сексу у дугој вези
Када дође до романтичних веза, једна од препрека с којој се сусрећу многи парови је како одржати страст живом.
Уколико сте с неким веома дуго, јављају се потешкоће да запалите искру у односу, нарочито кад је реч о спаваћој соби.

Ипак, једна жена тврди да је пронашла начин како да то спречи и учини ствари живахним у својој дугогодишњој вези. Своје методе описује као нешто чиме је створила феноменалан сексуални живот, али питање је хоћете ли се сложити с њеним рецептом.

Нађа Бокоди, сексперткиња и самопрокламована Инстаграм сексфлуенсерка из Аустралије, открила је да свом дечку не дозвољава да је - ГРЛИ!

Ова 34-годишњакиња сматра да је грљење као додавање арсена у везу и да су грљење и секс две потпуно различите ствари кад је љубав у питању.

- Не дозвољавам дечку да ме грли. То не значи да се никад не грлимо, али је веома ретко. На пример, кад лежимо на каучу у дневној соби, нисмо приљубљени једно уз друго - каже Нађа и додатно појашњава своју теорију.

- Људи не жуде за нечим што им је надохват руке и могу да се осећају комфорно. Потребно је држати дистанцу и тако пробудити жељу код партнера.