ОБРАЋАЊЕ ПОРОДИЦЕ ТАНАЦКОВИЋ :: Semberija INFO ::

 

ОБРАЋАЊЕ ПОРОДИЦЕ ТАНАЦКОВИЋ


Са вјером у Васкрслог Господа и доброчинством свих људи, путем ове објаве,желимо да се захвалимо свима на сваком виду помоћи и  обавијестимо да заустављамо даље прикупљање новца за лијечење наше ћерке Анђеле.
 
Поводом апела за помоћ,заједно са људима добре воље, укључио се и Фонд солидарности „Душа дјеце“ , те је уплатио први предрачун у износу од 150.000 еура на рачун болнице Malteser Krankenhaus St. Franziskus-Hospital Flensburg.
 
Након одржаних хуманитарних базара, концерата, представа, утакмица и многобројног садржаја увидјели смо да кроз овај пут нисмо сами и тиме дугујемо велику захвалност Фонду солидарности ,,Душа дјеце'' , Епархији зворничко- тузланској, свештенству, монаштву и свим парохијама наше свете Цркве,  пријатељима, родбини као и свим привредним субјектима и државним институцијама те људима добре воље свих  националности који су показали да границе нису препрека, а да је хуманост на првом мјесту.  
 
Анђела се тренутно налази у Фленсбургу гдје је наставак лијечења започет и након тога чврсто вјерујемо да ће се изборити  са болешћу, те наставити тамо гдје је и стала. Да живи живот !
 
Здравље, срећу и сваколиког добра од Господа, свима Вама жели породица Танацковић!