БРЕГОВИЋ : ПОЈАВИО СЕ ЛИК У КУПАЋИМ ГАЋИЦАМА И ПОЧЕО ДА ПУЦА :: Semberija INFO ::

 

БРЕГОВИЋ : ПОЈАВИО СЕ ЛИК У КУПАЋИМ ГАЋИЦАМА И ПОЧЕО ДА ПУЦА


Музичар Горан Бреговић у једном интервјуу открио је како је изгледао његов провод са Џејем Рамадановским у кафани, гдје се чак и запуцало.

Наиме , Горан је испричао како је доживио "сцену са филма" док се нашао у ноћном проводу са покојним пјевачем.

"Џеј ме је позвао и рекао да иде екипа са Дорћола у једну кафану на провод и да хоће да пођем са њима. Отишли смо у ту кафану гдје је било пуно професионалних пјевача. Био је баш добар провод. И сад ми како сједимо гледамо у степенице којима се силази у кафану. Одједном се појављује један у купаћим гаћама, вади пиштољ из гаћа и креће да пуца. Пуца у звучнике, пуца у клавијатуре. И сви попадаше под столове. Једини ја сједим", причао је Бреговић.

Када се овај испуцао и отишао, људи су почели да излазе испод столова. А онда нови шок.

"Ови кренули да излазе испод столова, а један фрајер са букетом ружа прилази и пружа букет пјевачици Мини, а један други вади прстен и проси је. Послије је све кренуло у неком другом ритму, кренуло ка свадби. И нико није полицију звао. Послије су неки замјерили Џеју што није звао оног типа у гаћама. Заборавили су да га позову у излазак и он је дошао да им објасни да то не може тако. Сутрадан је он звао да се извини што је то урадио", испричао је Бреговић, преноси Мондо.

Како пишу даље медији, Бреговић је испричао да су му многи жестоки момци када се све то завршило честитали што је имао добре живце јер је остао да сједи.

"А ја контам, ма какви живци, него имам слабе рефлексе", испричао је Бреговић.

(Независне)