БИЈЕЉИНСКИ ВРТИЋИ СЛОЖНИ У ХУМАНОЈ АКЦИЈИ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ СУГРАЂАНКЕ АНАСТАСИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНСКИ ВРТИЋИ СЛОЖНИ У ХУМАНОЈ АКЦИЈИ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ СУГРАЂАНКЕ АНАСТАСИЈЕ


Хуманитарна представа „Поново звоне звончићи“ коју су припремили васпитачи из Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“, одржана је у Центру за културу „Семберија“. Васпитачи су припремили позоришну представу у циљу прикупљања новчаних средстава за лијечење дјевојчице Анастасије Лакић. Васпитач Симонета Вујановић, рекла је да васпитачи Вртића „Чика Јова Змај“ на овај начин желе дати свој допринос за прикупљање средстава за лијечење дјевочице Анастасије.



- У ову активност смо укључили и неколико приватних вртића и осносвних школа, што показује да смо сложни у намјери да помогнемо. Знамо да је Фонд уплатио средства за лијечење, али такође знамо да је потребно још средства за пропратне трошкове прије и после лијечења, а овом представом настојимо дати свој допринос“, рекла је Вујановићева.



У акцију се укључио и Вртић „Дјечији чаробни свијет“. Васпитач Татјана Дураковић је нагласила да са задовољством учествују у хуманитарној акцији, те да је тема о значају хуманости заступљена и у редовним активностима у овој васпитној установи. Свој допринос су дали и из Вртића „Звончица“.
- Укључили смо се у акцију како бисмо дали свој допринос за суграђанку Анастасију и радује ме да смо сви сложни у овој хуманој акцији“, рекла је Ивана Хаџи Стевић. Како су најавили из Вртића „Чика Јова Змај“, ова представа ће, са истим циљем, бити одржана и у Центру за културу у Угљевику, у сриједу 25. јануара.
 

Семберија инфо - О. Стјепановић