ТРИБИНА ДЕМОСА У ЦРЊЕЛОВУ :: Semberija INFO ::

 

ТРИБИНА ДЕМОСА У ЦРЊЕЛОВУ


Јуче, 26. септембра у Црњелову, одржана је трибина Демократског савеза – ДЕМОС - ГО Бијељина. Позиву су се одазвали мјештани из овог дијела Семберије, који су дошли да чују и својим породицама и пријатељима пренесу поруке са овог скупа.

Том приликом, представили су се носилац листе за ПД ПС за БиХ из ИЈ 2 – Чедомир Стојановић, носилац листе за Народну скупштину РС из ИЈ 6 – Милан Дакић, те кандидати за Народну скупштину РС из ИЈ 6 – Драгана Кокановић Перић и Бобан Јовичевић.

Кандидаткиња Драгана Кокановић Перић је подсјетила становнике Црњелова, гдје је директорка основне школе, на резултате који су остварени у претходном периоду. Присутни су великим аплаузом потврдили позитивне резултате. Посебно је похваљена брига о дјеци и њиховом развоју, у образовном, али и свим осталим аспектима.

Чедомир Стојановић је још једном истакао важност подршке ДЕМОС-у.

-Неопходно да се сви схватимо да се Република Српска налази у историјски преломном периоду и да није вријеме за експериментисање. У том циљу, неопходни су компромиси и јединство, што наша странка досљедно проводи за добробит свих грађана Републике Српске,“ истакао је Стојановић.



Милан Дакић је, заједно са својим страначким колегама, поред осталог, још једном позвао грађане да буду одговорни према себи, својим породицама, пријатељима, комшијама и свим грађанима Српске.

-Изађимо сви на изборе 2. октобра и гласајмо за мир и сигурност, гласајмо за развој и напредак, за Жељку Цвијановић и Милорада Додика!“, била је заједничка порука свих кандидата ДЕМОС - ГО Бијељина.

Скуп је завршен великим аплаузом у знак подршке досадашњем, али и будућем раду кандидата ДЕМОС-а и руководства Републике Српске.