Бореновић: Не одустајемо, Јелена Тривић је побиједила за предсједника Српске :: Semberija INFO ::

 

Бореновић: Не одустајемо, Јелена Тривић је побиједила за предсједника Српске


БАЊАЛУКА-Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да не одустају и да је Тривићева побиједила за предсједника Српске.


- Податке које смо објавили су тачни. Правни тим припрема озбиљне правне радње и видјећемо шта се дешавало током ноћи - рекао је Бореновић и додао да ће све детаљно испитати и истражити како би се поновили избори за предсједника Српске у великом броју градова.

Нагласио је да су на појединим изборним мјестима отјерани посматрачи, те додао да у родном мјесту Тривићева није освојила ниједан глас и да то никако није логично.

- Према нама Јелена Тривић је предсједница Српске. То је воља народа - рекао је Бореновић и додао да све неправилности „чешљају“ правни тимови ПДП-а.

Потпредсједница ПДП-а  и кандидат за предсједника Српске Јелена Тривић навела је да су је људи из њеног родног мјеста звали и рекли да су гласали за њу а она у том мјесту није имала гласова.

- Много је нерегуларности, не само у Добоју и Зворнику, већ широм Српске. Тражићемо да се изборни процес понови у Српској, то је наш крајњи циљ - рекла је Тривићева.


Глас Српске