МИТРОВИЋ: СИГУРНИ У ПОБЈЕДУ ДРЖАВНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ МИРА И СТАБИЛНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: СИГУРНИ У ПОБЈЕДУ ДРЖАВНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ МИРА И СТАБИЛНОСТИ


Носилац листе СНСД за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић поручио је да је СНСД са својим коалиционим партнерима сигуран у убједљиву изборну побједу Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.
 
„Семберија ће подржати Милорада Додика и Жељку Цвијановић јер су у питању лидери и државници иза којих постоје дјела”, изјавио је Митровић у Батковићу гдје је завршено асфалтирање пута средствима Владе РС иако је то у надлежности локалне заједнице.
 
Слављу поводом асфалтирања, присуствовали су мјештани те Недељко Ћорић, кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ и Драган Кнежевић, кандидат СНСД-а за Народну скупштину РС.

Митровић је поручио да су Додик и Цвијановићка провјерени људи и лидери који су у претходном периоду показали да знају и могу и како доћи до циља, а то је јака и стабилна Република Српска у оквиру БиХ, каква је загарантована Дејтонским мировним споразумом.
 
"Са друге стране имамо кандидата Мирка Шаровића који би у Сарајеву да прода Републику Српску и оствари вјековну жељу политичког Сарајева и Алије Изетбеговића коју жели Запад - а то је унитарна БиХ. Исто тако, са друге стране имамо Јелену Тривић која би у Бањалуци да се игра Републиком Српском, а Српска није играчка", рекао је  Митровић.