ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА РСС: ПОБЈЕДА ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ МЛАДИХ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ :: Semberija INFO ::

 

ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА РСС: ПОБЈЕДА ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ МЛАДИХ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ


Кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС Славенко Ристић и предсједник РСС Младен Петровић поручили су грађанима да су сигурни у побједу, наставак заштите Републике Српске и права српског народа, као и у јачање привреде, економије и индустрије, за шта се више од петнаест година залажу Милорад Додик и Жељка Цвијановић.
 
На завршној конференцији за новинаре Републичке странке Српске /РСС/, којој је присуствовало више од 50 чланова и активиста РСС, Славенко Ристић нагласио је да омладинци који стоје уз њега говоре више од свих политичких флоскула, те да ће онако како је радио у привреди, радити и као будући посланик.
 
- Због младих и дјеце Републике Српске све ово и чиним. Захваљујем активистима и члановима РСС и свим сарадницима који су били уз мене током кампање, а посебно СНСД-у на чијој сам листи и коалицији око које смо окупљени. Само нас јединство може водити напријед, а основни циљ свих нас је стабилна и политички безбједна Република Српска – навео је Ристић.
 
Он је позвао грађане да на изборима изаберу оне који мање говоре, а више раде.
 
- Бирајмо људе иза којих стоје резултати. Само тако ћемо сачувати Републику Српску, задужбину коју су нам оставили борци Одбрамбено-отаџбинског рата. Морамо наставити да се боримо да нам странци не бирају власт, него да то чини овај народ – нагласио је Ристић.
 
Предсједник РСС Младен Петровић рекао је да је Републичка странка Српске дала кандидата вриједног пажње, а да је цијели тим пружио максимум током претходних мјесец дана.
 
- Захваљујем свима на доброј сарадњи, а наша порука је јасна – не желимо да се враћамо на почетак јер Република Српска већ 15 година има успостављене снажне институције које треба да унаприједимо, а не да деградирамо. Требају нам људи који у свакој ситуацији имају став, а то су Милорад Додик и Жељка Цвијановић – истакао је Петровић.
 
Он је позвао грађане Семберије да изађу на изборе, покажу друштвену одговорност и учествују у креирању своје државе и политике.