У СУСРЕТ ДАНУ СТАРИХ ЛИЦА :: Semberija INFO ::

 

У СУСРЕТ ДАНУ СТАРИХ ЛИЦА


У сусрет Међународном дану старих лица, кандидати Покрета Успјешна Српска за посланике у Народној скупштини Републике Српске др Немања Јанковић, др Александар Стевановић и доц.др Живка Малић, заједно са Удружењем „Дијабета“ из Бијељине  организовали су на Градском тргу превентивне активности /мјерење шећера у крви, холестерола и мјерење крвног притиска/ за све заинтересоване грађане.

Радојка Томић из Бијељине  је похвалила активност Покрета Успјешна Српска и Удружења Дијабета, јер, како је навела, оне много помажу старијим грађанима да преконтролишу своје здравље.



„Нашим љекарима сам много захвална на свему, посебно др Максимовићу и нашој др Живки“, изјавила је Радојка.
„Покрет Успјешна Српска води рачуна о свим старосним категоријама од млађих до старијих. Наша кампања „Изабери здравље“ наишла је на позитиван одзив наших грађана и ми очекујемо директан посланички мандат у Народној скупштини на предстојећим изборима“, рекла је доц.др Живка Малић, која се на Коалиционој листи НПС-ПУС-Прва СДС налази на редном броју пет.

Предсједница Удружења „Дијабета“ из Бијељине Сандра Милошевић захвалила се медијима на праћењу и промоцији активности Удружења, као кандидатима ПУС-а на подршци.

„Странка Покрета Успјешна Српска, на челу са проф. др Златком Максимовићем  нам је увијек пружала подршку. Бесплатним прегледима, савјетима, едукацијом ми можемо пробудити свијест код грађана и превенирати и спријечити болест“, изјавила је Милошевићева и нагласила да Удружење Дијабета током цијеле године има превентивне активности, те да ће у суботу, 1. октобра, на Дан старих лица обављати кућне посјете.

Штанд Покрета Успејшна Српкса на Градском тргу посјетио је данас и проф. др Златко Максимовић, оснивач странке, који је рекао да је ПУС имао коректну кампању, без ружних ријечи, те да су говорећи о проблемима, нудили и рјешења.
„Само својим радом и својим резултатима, најбоље се чува породица, најбоље се чувају пријатељи, најбоље се чува држава“, рекао је он.



Проф. Максимовић је позвао све политичке актере и грађане Бијељине да у недјељу достојанствено изађу на изборе и гласају за најбоље.