СЛАВЕНКО РИСТИЋ У ПУЧИЛАМА: У НЕДЈЕЉУ ЋЕМО САЧУВАТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ У ПУЧИЛАМА: У НЕДЈЕЉУ ЋЕМО САЧУВАТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ


- У недјељу ће народ Семберије гласати за још јачу и економски развијенију Републику Српску, јер знам да ћете сви ви који сте вечерас с нама подржати људе из народа, оне који знају да се не живи од празних ријечи страних амбасада, него од пуних амбара, задовољних сељака и модерних индустријских и привредних центара. Ти људи су Милорад Додик и Жељка Цвијановић – изјавио је вечерас у Пучилама кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС Славенко Ристић.
 
Он је рекао да је српски народ кроз историју сачувало село и да вриједни људи из Пучила заслужују сву инфраструктуру која ће унаприједити њихову свакодневицу.


 
- Пучиле су приградско насеље, које се из дана у дан све више развија, али да би било који дио Семберије и Српске опстао и наставио економски и привредни развој, не смијемо дозволити да се на челу наше задужбине Републике Српске нађу страни фаворити, они који би за шаку долара продали наша огњишта. Вјерујем да ћемо показати трезвеност и одговорност, јер у недјељу не гласамо за кандидате, него чувамо оно за шта је погинуло више од 20.000 наше браће и сестара – истакао је Ристић.
 
Славенко Ристић кандидат је на листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске под редним бројем 3.