“Успјеси фирму красе”: Угљевички “Компред” прославио крсну славу - Малу Госпојину :: Semberija INFO ::

 

“Успјеси фирму красе”: Угљевички “Компред” прославио крсну славу - Малу Госпојину


Комунално предузеће „Компред“ из Угљевика данас је прославио крсну славу рођење Пресвете Богородице – Малу Госпојину.

Ово угљевичко продузеће бави се дистрибуирањем питке воде, сакупљањем и одвозом чврстог отпада а запошљава 50 радника.

Директор Милан Лазић захвалио је свим радницима на преданом раду који доприноси позитивном пословању.

- Пратимо савремене технологије како би 4.500 домаћинстава имало уредно водоснабдијевање, али и одвоз чврстог отпада-рекао је Лазић.

Он је истакао да је цијена услуге водоснабдијевања за домаћинства једна од најјефтинијих у Српској а износи 1 КМ за 1.000 литара.

Начелник општине Угљевик Василије Перић честитао је славу и захвалио свим радницима „Компреда“ на свему што чине за грађане ове подмајевичке општине.

Перић је изразио задовољство радом овог предузећа, а посебно јер се цијена услуга није мијењала у односу на претходни период,  обзиром да је дошло до повећања цијена и трошкова рада.

- “Компред” пружа изузетно квалитетне услуге нашим становницима, и у периоду великих суша уредно је водоснабдијевање. Наша општина је много чистија у односу на претходни период, захваљујући овом предузећу која ја квалитетан начин прикупља и депонује чврсти отпад - рекао је Перић.

Он је подсјетио да општина Угљевик има заједничке пројекте са “Компредом”.

- Ових дана завршили смо пројекат побољшања водоснабдијевања у мјесној заједници Тутњевац, а наставићемо и у наредном временском периоду са оваквим пројектима уз учешће општине Угљевик - најавио је Перић.

Слава је прослављена у присуству радника и званичника у хотелу “Атлас”, а слави је кумовало предузеће Рудник и термоелектрана “Угљевик”.


За Семберија инфо - Младен Василић