НОВИ АСФАЛТНИ ПУТ У ДОЊЕМ ЗАБРЂУ: НАЧЕЛНИК ПОСЈЕТИО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ :: Semberija INFO ::

 

НОВИ АСФАЛТНИ ПУТ У ДОЊЕМ ЗАБРЂУ: НАЧЕЛНИК ПОСЈЕТИО ЗАВРШНЕ РАДОВЕ


У угљевичкој Мјесној заједници Доње Забрђе у току су завршни радови на асфалтирању локалног пута у засеоку Петровићи-Јовановићи.

Укупна дужина новоасфалтиране дионице износи 650 метара за шта је из општинског буџета издвојено 80 000 КМ. Ова путна дионица спаја заселак са регионалним путним правцем Р459 и значајним саобраћајницама на подручју општине.
 
Радове је данас, у пратњи сарадника, обишао начелник општине Угљевик Василије Перић који је изразио задовољство досадашњом динамиком радова на подручју ове локалне заједнице.
 
-Свакодневно радимо и градимо наше мјесне заједнице и наш Угљевик како бисмо га учинили што бољим мјестом за живот. Веома нам је важно да становници  наше општине  остану на овим просторима и зато посебну пажњу посвећујемо изградњи инфраструктуре - рекао је Перић.
 
Он је најавио да ће у наредним данима бити реализовани радови на санацији клизишта и асфалтирању пута у засеоку Жерајићи ( Мукат – Станковићи) Мјесна заједница Богутово Село , асфалтирању улица у градском дијелу Угљевика, асфалтирању локалних путева у МЗ Равно Поље.
 
Мјештани засеока Јовановићи-Петровићи захвалили су  руководству општине Угљевик за реализацију овог инфраструктурног пројекта који ће им у значајној мјери побољшати саобраћајну комуникацију.