БОРБЕЉ И ОЛИВЕРА ЈЕВТИЋ ПОБЈЕДНИЦИ АТЛЕТСКЕ ТРКЕ “УГЉЕВИК 2022” :: Semberija INFO ::

 

БОРБЕЉ И ОЛИВЕРА ЈЕВТИЋ ПОБЈЕДНИЦИ АТЛЕТСКЕ ТРКЕ “УГЉЕВИК 2022”


Foto
Трка је окупила више од 200 такмичара сениора, а учествовало је и 250 малишана од три до осам година.
 
Ова спортска манифестација почела је тркама за најмлађе у категоријама три, четири и пет година на 100 метара, затим шест, седам и осам година на 200 метара, као и тркама за узраст девет и десет година на дионици од 400 метара.


 
Борбељ који је члан Атлетског клуба “Апатин” (Србија)  био је најбржи на 10 километара у мушкој конкуренцији а прослављена српска атлетичарка Оливера Јевтић у женској конкуренцији.
 
Организатор трке Младен Стевановић захвалио је свим учесницима и честитао побједницима на оствареним резултатима а посебно Угљевичанима који су подржали овогодишњу трку.
 
-Наша мисија од самог почетка јесте да организујемо трке и креирамо иновативно-спортске,друштвено-одговорне догађаје који инспиришу, зближавају и оснажују појединце и друштво-рекао је Стевановић.
 
Он је истакао да је веома важна промоција здравог начина живота кроз спорт и рекреацију.
 
-Вечерашњи бројни учесници су доказ да смо успјели у својим намјерама. Велико хвала општини Угљевик која из године у годину све више улаже у промоцију спорта и здравог начина живота-закључио је Стевановић и захвалио свима који су помогли организацију трке.
 
Општина Угљевик била је покровитељ ове спортске манифестације а сениорску трку отворио је шеф кабинета начелника Угљевика Милорад Јовичић.