Угљевички "Компред" обиљежио Малу Госпојину: Препознатљив по позитивним резултатима :: Semberija INFO ::

 

Угљевички "Компред" обиљежио Малу Госпојину: Препознатљив по позитивним резултатима


Комунално предузеће "Компред" из Угљевика данас је ломљењем славског колача обиљежило крсну славу Рођење Пресвете Богородице - Малу Госпојину.

Директор овог предузећа Милан Лазић рекао је да предузеће из године у годину биљежи позитивно пословање и честитао славу свим запосленима, уз захвалност за предани рад и постигнуте резултате.

"Константно унапређује квалитет пословања и пружање услуга, а управо на добробит 4.200 домаћинстава, наших корисника", рекао је Лазић новинарима.



Он је подсјетио да је протекло љето било сушно, али да није било рестрикција воде, нити застоја у одвозу чврстог отпада.

Начелник Угљевика Василије Перић истакао је да је "Компред" један од најуспјешнијих предузећа на подручју ове подмајевичке општине, захваљујући добром раду свих радника и руководства.

"`Компред` пружа изузетно квалитетне услуге, посебно када је ријеч о водоснабдијевању, а важно је и да квалитетно пружа услуге прикупљања и уклањање кућног одпада на задовољство свих грађана", рекао је Перић.

Он је додао да општина Угљевик помаже рад овог предузећа и најавио даљу подршку.

"Ово предузеће је једно од ријетких у Српској које има позитиван финансијски изјештај", истакао је Перић и честитао радницима и руководству данашњу славу.

Кум славе, директор Рудника и термоелектране /РиТЕ/ Угљевик Чедомир Стојановић оцијенио је изузетном сарадњу са "Компредом" који, према његовим ријечима, професионално обавља своје услуге које пружа овом привредном гиганту.

Стојановић је изразио задовољство јер је РиТЕ Угљевик традиционално кум славе "Компреда" и пожелио радницима и руководству да наставе са успјешним радом.


За Семберија инфо - Младен Василић