Челници општине Угљевик донирали комплет опреме фудбалерима „Мајевице“ из Доњег Забрђа :: Semberija INFO ::

 

Челници општине Угљевик донирали комплет опреме фудбалерима „Мајевице“ из Доњег Забрђа


Начелник Угљевика Василије Перић заједно са предсједником Скупштине ове општине Ђоком Симићем уручио је данас комплет опреме фудбалерима Фудбалског клуба „Мајевица“ из Доњег Забрђа.

Перић је изразио задовољство јер је овај фудбалски клуб поново почео са радом, а посебно јер је општина Угљевик подржала његов почетак.

„Наша обавеза и потреба је да материјално подржавамо све спортске клубове из наше општине а  спортске активности су веома важне за развој младих и њихов здрав живот“, рекао је Перић изразивши очекивање да ће фудбалери из Доњег Забрђа имати запажене резултате у наредном периоду.

Он је најавио реконструкцију објекта свлачионице на овом спортском терену.



Душан Максимовић, голман и један од предводника ове генерације фудбалера, а син прослављеног српског команданта, хуманисте и спортског радника Војводе Манде једног од утемељивача овог спортског клуба, захвалио је руководству општине Угљевик на подршци.

„Ми смо млади људи, који желе да овај клуб доживи стару славу када је и мој отац играо али и генерације прије и после њега“, рекао је Максимовић.

Предсједник Скупштине општине Угљевика Ђоко Симић, мјештанин Доњег Забрђа,  рекао је да је данас срећан јер се поново такмичи Фудбалски клуб „Мајевица“.

„У овом клубу сам играо фудбал, а Доње Забрђе је мјесто гдје сам рођен и гдје живим и неизмјерно сам срећан јер су се млади људи окупили и поново се такмиче и проносе на најбољи начин име нашег мјеста“,  рекао је Симић.

Фудбалски клуб „Мајевица“ из Доњег Забрђа такмичи се у Другој општинској лига општинског Фудбалског савеза Бијељина.


​За Семберија инфо - Младен Василић