Општина Угљевик потписала уговор за градњу нове подлоге на спортском терену :: Semberija INFO ::

 

Општина Угљевик потписала уговор за градњу нове подлоге на спортском терену


Замјеник начелника Угљевик Вања Зекић потписала је данас уговор о постављању мултифункционалне подлоге на спортском терену Средњошколског центра „Михаило Петровић Алас“ који се финансира  из средстава америчке агенције за међународни развој (УСАИД) у оквиру пројекта „Про будућност“ и буџета општине Угљевик а вриједности је 78.390 КМ.

Зекићева је након потписа уговора рекла да ће се из локалног буџета за ову намјену издвојити 30 одсто од укупно предвиђених средстава.

„Нова подлога ће омогућити безбједније бављење спортом, ученицима и свима који користе ове терене, а то су терени за одбојку, кошарку, рукомет и мали фудбал“, рекла је Зекићева новинарима те изразила увјерење да ће се, након постављања ове подлоге још више младих људи бавити спортом и здравим начином живота.

Овај пројекат имплементира америчка невладина агенција /ЦРС/ из Сарајева а њен представник Дженана Мемишевић Пањета захвалила је општини Угљевик која учествује у овом пројекту.

„Средствима УСАД-а и општине Угљевик, грађани ће добити јако лијеп мултифункционалан спортски терен у центру града“, рекла је Мемишевићева.

Потпису уговора присуствовали су предсједник Скупштине општине Угљевик Ђоко Симић, потпредсједник Скупштине Угљевика Драган Ђокић и директор Средњошколског центра „Михаило Петровић Алас“ Стево Беновић.


​За Семберија инфо - Младен Василић