ОДРЖАНА 32 РЕДОВНА СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ :: Semberija INFO ::

 

ОДРЖАНА 32 РЕДОВНА СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ЛОПАРЕ


Одборници Скупштине општине Лопаре усвојили су данас извјештаје о извршењу буџета, извјештаје установа и предузећа, програме утрошка средстава, а донесена је и одлука о одобравању новчаних средстава у износу од 100.000 КМ за изградњу пута ка Бусији.

Скупштина је усвојила и одлуку о субвенционисању предузећа Чистоћа д.о.о. у износу од 40.000 КМ, одлуку о одобравању 30.000 КМ за изградњу Парохијског дома у Лопарама, те донијела одлуку о издвајању 25.000 КМ за бесплатне карте за купање на базенима за сву дјецу до 18 година са подручја општине Лопаре.

Одборници СО Лопаре донијели су и опдлуку о кредитном задужењу општине Лопаре за изградњу инфраструктуре у износу од  1.000.000 КМ.

На данашњој сједници је, због изласка одборника ДНС-а из скупштинске већине,  прихваћена оставка досадашњег  замјеника начелника општине Лопаре Срећка Илића из Пељава.

Одборници овог локалног парламента су усвојили и бројне информације и иницијативе везане за област спорта и пољопривреде...

Данашња редовна сједница Скупштине општине Лопаре  је 32. по реду, а одборници су разматрали и усвојили 41 тачку дневног реда.