ПРОМОЦИЈА КЊИГА СРПСКЕ МАНЕКЕНКЕ ИВАНЕ СТАНКОВИЋ :: Semberija INFO ::

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГА СРПСКЕ МАНЕКЕНКЕ ИВАНЕ СТАНКОВИЋ


 
Српска манекенка Ивана Станковић промовисала је у Лопарама аутобиографске романе "Без даха" и "Страст" о проживљеном у свјетском моделингу.

"Приче су искрене, животне и интересантне, поучне за родитеље чија деца желе да се баве манекенством, да прочитају, да виде какав је то свет, шта је добро, а шта лоше у њему, јер у новинама гледамо само златну страну медаље у послу манекенства", рекла је Станковићева новинарима.
 

Прва књига "Без даха" прати њен животни пут и успјешну каријеру, а књига "Страст" садржи кратке приче са доживљајима из година бављења моделингом.

"Има ту смешних ствари, тужних и поучних, искрено сам писала о својим грешкама, о младалачким бламовима, неким ситуацијама у којима сам доводила себе у потенцијални проблем", навела је Станковићева.

Она каже да воли што је за књиге урадила и нове фотографије, те да још у себи носи страст према том послу.
Промоција књига у Центру за културу и информисање у Лопарама организована је уз помоћ Мајевичанина Илије Ђурића који живи и ради у Београду.

"Никада нисам заборавио родни крај, а моји мотиви да посредујем у организацији књижевних вечери и других културних догађаја у Лопарама су да нашој дjеци и омладини обогатимо културни садржај", рекао је Ђурић.

Српска манекенка и супермодел Ивана Станковић радила је за свјетске модне куће и дизајнере као што су Дона Каран, Версаће, Роберто Кавали, Келвин Клајн, Гучи, Армани, Долче и Габана, Мисони.