ДРУГИ ДАН ПРЕТРАГЕ ТЕРЕНА У ЦИЉУ ПРОНАЛСКА НЕЂЕ ЦВИЈЕТИНОВИЋА ИЗ ЛОПАРА :: Semberija INFO ::

 

ДРУГИ ДАН ПРЕТРАГЕ ТЕРЕНА У ЦИЉУ ПРОНАЛСКА НЕЂЕ ЦВИЈЕТИНОВИЋА ИЗ ЛОПАРА


Foto
Полицијска станица Лопаре, 24.06.2022. године у 20,50 часова, пријављено је, да је Неђо Цвијетиновић,1944.годиште, удаљио се од поричне куће која се налази у засеоку Лукићи насеље Лопаре село, општина Лопаре.



По изјави сина, Неђо је наведеног дана око 09,00 часова отишао у село Веселиновац на подручју Лопара у подножју планине Мајевица у бербу шумских плодова и није се вратио кући.



Неђо је висине око 170 центиметара, пуније грађе, око 90 килограма, сиједе косе, тамно смеђих очију, сенилан.На себи је имао чизме –рударе, качкет  и кошуљу непознате боје, остали одјевни предмети нису познати пријавитељу.



Претрага терена за Неђом започета је 25.06.2022. године од 08,00 до 18,30 часова,претраживан је  простор око породичне куће Цвијетиновића, као и шири појас у полупречнику од 2 километра или у пречнику од 4 километра.
Претрага терена настављена је и данас 26.јуна 2022.године од 08,00 часова, ужег и ширег појаса подручја села Веселининовац.



У претраги терена поред полицијских службеника Полицјске управе Бијељина, учествују и Ватрогасне јединице Лопаре и Угљевик, Горска служба спашавања Бијељина, Републичка управа цивилне заштите Републике Српске, Хелихоптерски сервис Републике Срспке, Ловачко удружење „Мајевица“ Лопаре, Општинска управа Лопаре и мјештани који су узели активно учешће у потрази.



Полицијска управа Бијељина захваљује се свима који својим активним учешћем дају дописнос у  претрази терена за проналаском Неђе Цвијетиновића.