ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПРИ ПРОНАЛАСКУ НЕСТАЛОГ ЛИЦА :: Semberija INFO ::

 

ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПРИ ПРОНАЛАСКУ НЕСТАЛОГ ЛИЦА


Foto
Полицијска управа Бијељина позива грађане уколико примјете лице са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања како би се лице што прије пронашло, информације пријаве лично најближој Полицијској станици или на бесплатан број телефона „122“.
 
Наиме, Полицијској станици Лопаре,  24.06.2022. године око 20,50 часова, пријављен је нестанак лица са фотографије, Неђо Цвијетиновић, рођен 1944. године, настањен у Лопарама, који се истог дана  око 09,00 часова удаљио од породичне  куће. На основу изјаве пријавитеља – сина исти је отишао у бербу гљива на подручју Лопара села Веселиновац у подножју планине Мајевица те се није вратио кући.
 
Према изјави пријавитеља, Неђо  је висине око 170 центиметара, тежине око 90 килограма, пуније грађе, очи тамно смеђе боје, коса сиједа, сенилан.  
 
Након запримања пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло.