Дониран респиратор за потребе Здравственог центра Брчко :: Semberija INFO ::

 

Дониран респиратор за потребе Здравственог центра Брчко


Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Синиша Милић запримио донацију једног респиратора за потребе Јавне здравствене установе Здравствени центар Брчко.

“Онако како је то било и обећано и договорено приликом недавне посјете члана Предсједништва господина Милорада Додика… Дакле, добро је да знамо да у свим овим околностима нисмо сами и да, ево, можемо рачунати и на помоћ других у БиХ, који се и сами суочавају са истим и идентичним проблемима. Али ево, још једном хвала свима онима који су подржали, односно помогли да дође до ове донације”, казао је Милић на конференцији за медије испред брчанске Градске вијећнице.

Укупно шест респиратора, стиже још пет

Ова локална заједница сада на располагању има укупно шест респиратора, а Милић је нагласио да су средства за још пет респиратора уплаћена, да је уговор потписан, те да се сада само чека испорука.

“Имамо сљедећих 10 којих је, ево, процедура у току, тешко је сад казати, стање на тржишту знате какво је. Тешко је казати тачно када ће бити набављени, када ће бити испоручени”, изјавио је шеф Одјела за здравство Акиф Пезеровић.