УГМУС БИЈЕЉИНА: ПОДРШКА СЛАВЕНУ РИСТИЋУ И ЈОШ ЈЕДНОМ ХВАЛA НА ВЕЛИКОМ ДОПРИНОСУ У РАЗВОЈУ МУЗИЧКОГ И КУЛТУРНОГ ЖИВОТА НАШЕГ ГРАДА :: Semberija INFO ::

 

УГМУС БИЈЕЉИНА: ПОДРШКА СЛАВЕНУ РИСТИЋУ И ЈОШ ЈЕДНОМ ХВАЛA НА ВЕЛИКОМ ДОПРИНОСУ У РАЗВОЈУ МУЗИЧКОГ И КУЛТУРНОГ ЖИВОТА НАШЕГ ГРАДА


Удружење грађана „Музички умјетници Семберије“ пружило је подршку Славену Ристићу и још једном се захвалили на великом доприносу у развоју музичког и културног живота града Бијељине.
 
 „Славен Ристић је први препознао нашу идеју да Бијељина постане културни центар гдје ће се окупљати највећи умјетници. Од првог момента је био уз нас и подржао у намјери да квалитетним програмима и пројектима ставимо град Бијељину на мапу градова у региону који његују квалитет и изврсност“ – рекао је Синиша Пајић, предсједник овог Удружења.
 
„Морам истаћи да би без његове помоћи реализација концерата које смо организовали била упитна, а ради се о концертима који наши суграђани нису до сада имали прилике да слушају у нашем граду и њиховом реализацијом ставили смо Бијељину уз велике културне центре. То су концерти Бањалучке филхармоније, Симфонијског оркестра Радио Телевизије Србије и Београдске филхармоније, а бићу слободан да кажем да је то само незнатан дио пројеката и манифестација које је Славен помагао.“- наставља Пајић.
 

„Не смијемо заборавити важност људи попут Славена за нас умјетнике, поготово у времену када се више вреднује кич и шунд, када култури покушавамо вратити праву вриједност, када знамо да су издвањања за културу минимална, када се лавовски боримо за сваки пројекат, зато то стално истичем, а људи који се баве умјетношћу ће ме разумјети.“- додао је Пајић за крај и истакао:
 
„Подршка културним институцијама је подрша нашој дјеци и темељ стварања боље и љепше будућности, оплемењене, креативније и квалитетније.“

(Семберија инфо)