НОВО НА КАНАЛУ ДАШНИЦА: СЛАТКЕ КОКИЦЕ СА ТРИ УКУСА :: Semberija INFO ::

 

НОВО НА КАНАЛУ ДАШНИЦА: СЛАТКЕ КОКИЦЕ СА ТРИ УКУСА


Ових дана у Бијељини се, захваљујући једном младом брачном пару, појавило нешто ново - слатке кокице са три укуса, са укусом јагоде, чоколаде и карамела.

Славиша Илић, апсолвент програмирања и пројектовања и његова супруга Вања, професор енглеског језика и књижевности, обоје незапослени, одлучили су да покрену свој ,,мали бизнис'' како би зарадили за живот. Иначе, Илићи имају и двоје дјеце, шестогодишњу кћерку и двогодишњег синчића, и приморани су да се за живот боре како знају и умију.
 

-Почели смо са продајом кокица и слаткиша, овдје на каналу, у дворишту родитељске куће. Како је у овом дијелу обала канала у великој мјери уређена, сваким даном је и све више шетача, одраслих, а и дјеце. Пажњу им привлачи наш штанд, јер су дјеци кокице омиљене, још када им кажемо да имамо и слатки програм, одушеве се, а и већина родитеља жели да проба наш нови производ. Рецепт сам добио сасвим случајно, путем интернета, из Енглеске и тако су се по први пут у Бијељини појавиле слатке кокице'', појашњава Славиша за портал ,,Семберија инфо''.
Каже да већ има и оних који из центра града долазе на шеталиште крај канала Дашница, у Улицу Симе Милутиновића, само да пробају ову нову посластицу.

-Већ су ме неки и питали зашто не дођемо и у центар града, јер им се наша понуда и укуси јако допадају'', додаје Славиша Илић.

Поред слатких кокица, у локалу ,,Ко ко кокице'' Илићи имају и слани програм - слани, благи и љути микс, те кокице са кикирикијем и пилетином. Треба нагласити да су им и цијене сасвим пристојне.
 

 Пожелимо овим младим, дивним људима да успију у свом ,,бизнису'', а ви, док шетате, возите вицикл, тротинет или ролере, застаните код Илића, изаберите кокице по вашем укусу или неки други слаткиш и уживајте на ,,нашој малој риви''.

Семберија инфо (В.З.)