БИЈЕЉИНЦИ ДОЧЕКАЛИ ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ УЗ ЛЕКСИНГТОН БЕНД :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНЦИ ДОЧЕКАЛИ ПРАВОСЛАВНУ НОВУ ГОДИНУ УЗ ЛЕКСИНГТОН БЕНД


Ниска температура није спријечила хиљаде Бијељинаца да изађу на градски Трг и уз хитове Лексингтон бенда дочекају православну Нову годину, а пјевач овог популарног музичког састава пожелио је становницима Семберије да се у добром расположењу састану још много пута.
 
- Не сјећам се када је на неком наступу било овако хладно, али публика је својим расположењем успјела да нас угрије. Заиста су били сјајни и није тешко пјевати ни по минусу, када са друге стране имате такву подршку - изјавио је пјевач Лексингтон бенда Бојан Васковић.
 

Предсједник Скупштине Града Бијељина Славиша Марковић пожелио је свим грађанима Бијељине и Републике Српске, који обиљежавају православну Нову годину, много здравља и успјеха током 2020. године.
 
- Потрудили смо се да организујемо богату туристичку понуду током јануара. Вечерас је атмосфера била предивна, али нећемо се зауставити на томе. Већ сутра, на Тргу ће бити постављено клизалиште, како би најмлађи наставили да уживају у новогодишњој чаролији, али и они старији - поручио је Марковић.
 
Замјеник Градоначелника Бијељине Предраг Јовић захвалио је грађанима Бијељине што су вечерас дошли на Трг.
 

- Ово је наставак једне лијепе праксе, да сви заједно дочекујемо Нову годину на отвореном, и овом приликом православцима широм свијета желим срећу и остварење циљева у наредном периоду - истакао је Јовић.
 
Прије наступа Лексингтон бенда, Бијељинце је уз бесплатно кувано вино и чај забављао познати локални бенд „Штрајк“.