ЗИМСКА ЛИГА У МАЛОМ ФУДБАЛУ - МИЋИЋ УРУЧИО ПЕХАР ПОБЈЕДНИЧКОЈ ЕКИПИ :: Semberija INFO ::

 

ЗИМСКА ЛИГА У МАЛОМ ФУДБАЛУ - МИЋИЋ УРУЧИО ПЕХАР ПОБЈЕДНИЧКОЈ ЕКИПИ


Градоначелник Бијељине Мићо Мићић уручио је пехар екипи „Удружење навијача Црвене Звезде“ која је овогодишњи побједник Зимске лиге у малом фудбалу у категорији сениора, и том приликом поручио да је Бијељина организовањем овог турнира потврдила титулу Европског града спорта за 2020. годину.
 
- Честитам екипи која је била боља у финалу, али прави побједник овог турнира је - спорт. Циљ нам је био да окупимо што већи број спортиста и гледалаца, како бисмо промовисали здрав начин живота, дружење и фер и коректну игру. Хвала градској Борачкој организацији која је одлично организовала Зимску лигу и још једном показала оправданост њеног постојања - навео је Мићић.
 
Према његовим ријечима, Градска управа Града Бијељина издвојила је за организовање турнира 10.000 КМ и обезбиједила термине за играње утакмица у Спортској сали у Рачанској улици.
 
- То је наш мали допринос овом спортском догађају који потврђује да је Бијељина заслужила титулу Европског града спорта. Европска комисија за спорт сугерисала нам је да више пажње посветимо побољшању услова за рекреацију старијих и већ смо предузели одређене кораке - изградили теретану на отвореном, реконструисали стазу у Градском парку, изградили нову бициклистичку стазу - нагласио је градоначелник Бијељине.
 
Предсједник Борачке организације Града Бијељина Миодраг Стевановић додао је да је Зимска лига у малом фудбалу „Бијељина 2020“ окупила 60 екипа, уз присуство великог броја навијача током 10 дана такмичења.
 
Друго мјесто у категорији сениора освојила је екипа „Пеђа Буха“, а треће „Пени Гастро Паб“, док је у конкуренцији фудбалских клубова прва позиција припала екипи „Слога два“ из Горњег Црњелова. За најбољег голмана Зимске лиге проглашен је Горан Савић, за најбољег стријелца Мирко Маринковић, а за најбољег играча Давор Арнаутовић. Побједничкој екипи припали су пехар и новчана награда у износу од 7.000 КМ.