АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: У БИЈЕЉИНИ ЗАПЛИЈЕЊЕНА МАРИХУАНА :: Semberija INFO ::

 

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: У БИЈЕЉИНИ ЗАПЛИЈЕЊЕНА МАРИХУАНА


Foto: Ilustracija
Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина континуирано поводе активности на откривању и спречавању кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, те су тако извршили контролу лица А.П. и С.К. из Бијељине. Приликом контроле лица код њих  су пронађени пакетићи са садржајем зелене биљне материје која асоцира на опојну дрогу марихуна, укупне масе око шест грама.
 
Полицијски службеници  привремемо одузелу пронађени биљну материју. О свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини. Након докуметовања предмета против лица А.П.и С.К. слиједи извјештај тужилаштву због почињеног кривичног дјела ,,Недозвољена производња и промет опојних дрога'''', потврђују из полиције и наглашавају да и у наредном периоду настављају активан рад на спречавању кривичних дјела против злоупотреба дрога, као и на спречавању уличне продаје опијата.
 
За девет мјесеци ове године надлежним тужилаштвима због почињених кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога поднесено је 29 извјештаја против 42 лица, чиме је откривено  55 кривичних дјела'', презизирају из бијељинске полиције.