ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ЗАГОНИМА: ИЗГУБЉЕНА ДВА ЖИВОТА :: Semberija INFO ::

 

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ЗАГОНИМА: ИЗГУБЉЕНА ДВА ЖИВОТА


Foto: Bijeljina Danas
На магистралном путу Бијељина-Тузла, у мјесту Доњи Загони, 20. августа, око 19 часова и 15 минута догодила се тешка саобраћајна незгода са смртном посљедицом.
 
У саобраћајној незгоди учествовали су  путнички аутомбил марке ,,голф '' којим је управљао Б.П. и мотоцикл марке ,,јамаха'' којим је управљао Б.Т. На лицу мјеста од задобијених повреда смртно је страдао  возач мотоцикла, док је возач путничког аутомобила због повреда превежен у Медицински центар у Бијељини, гдје је око 23  часа преминуо.

-Уз присуство дежурног  тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини полицијски  службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина извршили су увиђај на мјесту саобраћајне незгоде.
 
Поступајући тужилац наложио је предузимање свих  потребних мјера и радњи како би се утврдили тачни  узроци који су довели до ове тешке саобраћајне незгоде у којој су изгубљена два живот'', потврдили су из бијељинске полиције.

Како незванично сазнајемо живот је изгубио Бојан Томић из Бијељине, који је возио мотоцикл и Божидар Петровић из Доњих Загона, који је управљао ,,голфом''.