У ПОНЕДЈЕЉАК ПОЧИЊЕ АКЦИЈА ПРЕФАРБАВАЊА ГРАФИТА У ЦЕНТРУ И ТЕРИТОРИЈИ МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СТАРИ ГРАД :: Semberija INFO ::

 

У ПОНЕДЈЕЉАК ПОЧИЊЕ АКЦИЈА ПРЕФАРБАВАЊА ГРАФИТА У ЦЕНТРУ И ТЕРИТОРИЈИ МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СТАРИ ГРАД


У организацији Мјесне заједнице Стари град, у понедјељак почињу активности на префарбавање графита на стамбеним зградама и приватним кућама у дијелу центра града и градској зони коју територијално покрива Мјесна заједница Стари град.

Према ријечима предсједника Савјета Мјесне заједнице Милорада Јовића, акција, која ће почети у понедјељак у 16.00 часова, трајаће неколико дана док се не заврши префарбавање графита који су исцртали грађани, вјероватно млади, уништавајући изглед зграда.

„Уређење дијелова фасада и укљањање графита са непримјереним садржајем почеће на објектима у улицама Светог Саве, Милоша Обилића и Димитрија Туцовића“, рекао је Јовић.  

Према његовим ријечима, битно је истаћи да ће акција бити  спроведена средствима уз помоћ донација, што је доказ да се буди свијест наших суграђана и показује жеља да живимо у уређенијем граду.

Сви суграђани из Мјесне заједнице Стари град све проблеме у овој мјесној заједници могу пријавити у просторијама МЗ у Улици Светог Саве, код цркве Светог Ђорђа и на број телефона 065924115.

Семберија инфо