СЕЗОНУ МАТУРСКИХ ВЕЧЕРИ У БИЈЕЉИНИ НАКОН ДВОГОДИШЊЕ ПАУЗЕ, ВЕЧЕРАС ОТВОРИЛИ УЧЕНИЦИ ЗАВШНИХ РАЗРЕДА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ „МИХАЈЛО ПУПИН.“ :: Semberija INFO ::

 

СЕЗОНУ МАТУРСКИХ ВЕЧЕРИ У БИЈЕЉИНИ НАКОН ДВОГОДИШЊЕ ПАУЗЕ, ВЕЧЕРАС ОТВОРИЛИ УЧЕНИЦИ ЗАВШНИХ РАЗРЕДА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ „МИХАЈЛО ПУПИН.“


Foto: Semberija info
Прослава је почела традиционалним окупљањем на градском тргу и фотографисањем за успомену са породицом и школским друговима .Свечано обучени младићи и дјевојке, кренули су затим у свечаном дефилеу главним градским улицама до хотела “Дрина”, где је организована матурска забава.

Директор ове школе Миленко Максимовић, каже да матуру славе 290 ученика из 11 одјељења.



 - Ово је једна сјајна генерација са веома великим бројем талентованих ученика, који су током школовања показали сјајно знање, како на регионалним , тако и на републичким такмичењима“, истакао је Максимовић и додао да ове године имају два ученика генерације.



-Ученик генерације четвртог степена је Никола Јоловић, а ученик генерације трећег степена је Стефан Шушљик“,рекао је Максимовић.

Матурско вече не представља само крај једног периода школовања, за све ове девојке и младиће, оно представља и крај једног од најлепших дружења која се памте читавог живота.



--За све нас ово је једно заиста посебно вече које ћемо заувијек памтити, као и пријатељства која смо склопили током школовања. Радујем се новом периоду свог живота али ми уједно тешко пада растанак од мојих другова, јер ипак смо ми четири године провели скупа, заједно се дружили, заједно смијали и дијелили неке посебне тренутке”,рекао је Срђан Савић, матурант Техничке школе „Михајло Пупин.“

(Семберија инфо)