У функцији “Инфо пулт” на Градском гробљу “Пучиле” :: Semberija INFO ::

 

У функцији “Инфо пулт” на Градском гробљу “Пучиле”


Поштујући захтјеве грађана, руководство ЈКП “Градско гробље“, прилагодило је постојећи објекат на Градском гробљу “Пучиле” и инсталирали су “Инфо пулт” гдје се могу провјерити дуговања за одржавање гробних мјеста.

Директор предузећа ЈКП “Градско гробље“ Слађан Симић, за “Сембеске новине” је истакао да грађани поред провјере дуговања, на Инфо пулту могу извршити и плаћања услуга.



-С обзиром да је “Инфо пулт” однедавно у функцији, радно вријеме је суботом од 9 до 16 часова, а уколико се у наредном периоду укаже потреба, радно вријеме ћемо прилагодити грађанима и одређеним радним данима”, рекао је Симић.

На градском гробљу Пучиле, запослени у овом предузећу поред редовног одржавања, интензивно раде на хортикултурном уређењу, проширена је и модернизована водоводна мрежа, у протекле четири године засадили су више од 500 садница стабала, а у са циљем заштите од вандализма на гробним мјестима, у функцији је видео надзор.

-У том циљу смо кориговали и радно вријеме, тако да смо увели рад дежурног радника до 20 часова у љетном периоду”, појаснио је Симић.

Семберске новине/Семберија ИНФО/О.Стјепановић