ГРАДСКИ ОДБОР ПАРТИЈЕ ДЕМОКРАТСКОГ ПРОГРЕСА БИЈЕЉИНА ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ БОГОЈАВЉЕЊЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ОДБОР ПАРТИЈЕ ДЕМОКРАТСКОГ ПРОГРЕСА БИЈЕЉИНА ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ БОГОЈАВЉЕЊЕ


Foto
Градски одбор ПДП-а Бијељина данас је у просторијама странке прославио крсну славу Богојављење. Поред чланова Градског одобра Бијељина, присуствовали су предсједник странке Бранислав Бореновић, а између осталих и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Предсједник Градског одбора ПДП-а, Славиша Мраковић рекао је да Градски одбор ПДП-а Бијељина прославља  већ 22 године своју крсну славу Богојављење.



-Овакви свечани скупови, као што је прослављање  наше крсне славе, јесте прилика да се присјетимо дешавања која су била у години иза нас, а она је  за Градски одбор ПДП-а била  изузетно успјешна, јер смо заједно са нашим коалиционим партнерима  успјели остварити побједу за градоначелника града Бијељина. Али оно што је јако битно, данас смо размијенили нека искуства и правили планове за ову годину и оно што нас очекује, а то су свакако парламентарни избори “, завршава Марковић.

Поред политичке побједе, Славиша Марковић пожелио је да се деси и побједа над корона вирусом у 2022. години и да грађани Републике Српске коначно крену да дишу пуним плућима, а између осталог,  свим грађанима пожелио је много здравља, среће и успијеха.

Бранислав Бореновић, предсједник Партије демократског прогреса рекао је да сваке године за крсну славу Градског одбора ПДП-а Бијељина буде у Бијељини.



-Градски одбор Бијељина један је од најстабилних, најорганизованији и најважнији за једну политичку организацију, тако и за ПДП. Мислим да је јако значајно да се из године у годину показује та политичка стабилност, одговорност и рад наше партије овдје у Бијељини. Бијељина је по својим карактеристикама један од најбитнијих градова и средина у Републици Српској. То се показало и на претходним локалним изборима и очекујемо да ће пратећи одлуку грађана Бијељине, грађани Републике Српске ове године донијети промјену у Републици Српској“, завршава Бореновић.

(Семберија инфо)