Сједница Скупштине Града Бијељина 25. априла :: Semberija INFO ::

 

Сједница Скупштине Града Бијељина 25. априла


Сједница Скупштине Града Бијељина, одржаће се у четвртак, 25. априла, договорено је на међустраначком састанку, а припремни састанак је најављен за 24. април. На 27. редовној сједници са 29 тачака дневног реда, расправљаће се о Извршењу буџета за 2018. годину, те о неколико извјештаја јавних установа чији је оснивач Град Бијељина. Предсједник Скупштине Славиша Марковић је рекао да ће се одборници између осталог, изјашњавати о раду Центра за културу, СКУД „Семберија“, ЈИП „СиМ“, „Еко-деп“, Центра за социјални рад, ЈП „Воде“ и „Бање Дворови“.

-Очекујем усвајање извјештаја наведених предузећа, а на сједници ћемо имати и покретање иницијативе за израду нова три регулациона плана, односно регулациони план Гвоздевић, Дашница 1 и Мјесна заједница Дашница“, рекао је Марковић. Говорећи о кредитном задужењу Града Бијељина, Марковић је подсјетио је да је Скупштина усвојила одлуку о кредитном задужењу за 7 милиона КМ, а у међувремену су обезбијеђене све потребне сагласности и испоштоване су законске процедуре.

-По окончању тендерске процедуре за банке, очекујем да ћемо на следећој сједници кренути и у процедуру израде ребаланса буџета, најавио је Марковић и додао да очекује да и предстојећа сједница протекне у конструктивној атмосфери.

Семберске новине/Семберија инфо/О.Стјепановић