ОЧЕКУЈЕМО 15.000 ГЛАСОВА :: Semberija INFO ::

 

ОЧЕКУЈЕМО 15.000 ГЛАСОВА


Предсједник ГО СНСД Бијељина Недељко Ћорић очекује да ће ова странка на предстојећим локалним изборима  освојити 15.000 гласова, а то је потврдио на конференцији за новонаре одржаној 29. септембра.

-СНСД је најозбиљнија политичка странка и биће одлучујући фактор власти у Бијељини. Спремни смо да преузмемо ту врсту одговорности. Направићемо стабилну скупштинску већину и реализовати крупне планиране пројекте који су значајни за наш град и наше грађане”, рекао је Ћорић, додајући да СНСД очекује да ће имати од најмање 10 одборника, а можда чак и више.

Осврћући се на претходни период и потписан Споразум о широкој коалцији у Бијељини, Ћорић је рекао да су бенефити већ на дјелу.

-Значајне инвестиције се већ реализују, а то настављамо и у наредном периоду. Оно што је такође битно је цијена воде, која ће бити актуелна већ на наредном скупштинском засиједању. Вјероватно ће цијена воде за ову годину бити умањена за 10 посто“, рекао је Ћорић.

Он је нагласио да је циљ СНСД да Бијељина заиста буде прави град у ком живе задовољни људи, да буде град будућноси и перспективе, а да би се то постигло, потребна је подршка грађана, у коју и вјерују.

Semberija info